“Μουσικος διάλογος με τρεις τρομπετες και ένα πιανο”

Ο “Μουσικός Καρπός” παρουσιάζει «Μουσικος διάλογος με τρεις τρομπετες και ένα πιανο»

Ένας μουσικος διάλογος με τρεις τρομπετες και ένα πιανο που δε διστάζουν να πειραματιστούν από την εποχή της Αναγέννησης μέχρι την σημερινή εποχή. Την εκδήλωση οργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία “Μουσικός Καρπός”. Η Πολιτιστική Εταιρεία “Μουσικός Καρπός” συνεχίζοντας κι αναπτύσσοντας τις δράσεις της με σκοπό την παρέμβαση και προσφορά στην πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή της πόλης μας, συνεχίζει την οργάνωση συναυλιών που στοχεύουν να δώσουν την ευκαιρία στο κοινό της πόλης μας να γνωρίσει ερμηνευτές, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών καθώς και ανθρώπους που έχουν το όραμα της δημιουργίας. Η μουσική είναι ο πιο επικοδομητιικός τρόπος για να ενώσει ανθρώπους με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο και με διαφορετική Μουσική Παιδεία.

Βασιζόμενοι σε αυτό σχεδιάσαν την εκδήλωση με συντελεστές: Τρομπέτα: Κυριακή Ανωμεριανάκη, Γιάννης Φουντεδάκης, Αντώνιος Μαυράκης, Πιάνο: Χρύσα Γρένδα.

Ο «Μουσικος διάλογος με τρεις τρομπετες και ένα πιάνο» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/05, στις 20:00, στο Ωδείο Νερατζέ, στην Παλιά Πόλη. Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης “Ημέρες Ρεθύμνου”, που οργανώνονται από τον Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης και η είσοδος είναι ελεύθερη.