He-Jazz Collective

Οι He-Jazz Collective είναι μία κολεκτίβα μουσικών που στόχο έχει να μοιράζεται μουσικές εμπειρίες επηρρεασμένες από τον χώρο των βαλκανίων, της Ανατολής, αλλά και της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής. Η
ιδέα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010 από μία παρέα μουσικών. Τα άτομα που απαρτίζουν το συγκρότημα δεν είναι συγκεκριμένα καθώς θεωρείται πως το κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην δημιουργία ενός μουσικού αποτελέσματος.

Οι μουσικοί που θα εμφανιστούν είναι:

Τρύφων Γιώργος – ακκορντεόν.
Χρηστίδης Πέτρος – τρομπονι, φωνη
Πασχούλας Αντωνης – ηλεκτρική κιθάρα, φωνη
Νεραντζάκης Μανολης – βιολί.
Μιχαλάκης Κωνσταντινος – τρομπέτα, φωνη
Τσαγκούδης Κωνσταντινος – drums
Σαραφόπουλος Αλεξανδρος, ηλεκτρικό μπάσο.

Οι He-jazz collective έχουν εμφανιστεί με επιτυχία στο φεστιβάλ αυτοδιαχείρισης στη Θεσσαλονίκη τον Μάϊο του 2012, στις γιορτές παλιάς πόλης τον Σεπτέμβριο του 2012 και στο φεστιβάλ tei-spasta τον Ιούνιο του 2012 στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην μουσική σκηνή spitimou underground floor και στο φεστιβάλ “couchsurfers winter camp” τον Δεκέμβριο του 2012 καθώς και στο 12ο αντιπολεμικό διήμερο χανίων. Εκτώς αυτών (μουσικές σκηνες & φεστιβάλ) οι μουσικοί παίζουν τακτικά στο δρόμο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νομαρχίας, την Τετάρτη  05/06/2013 και ώρα 21:15. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.